Anpassa mina domänportföljskolumner

Skapa en anpassad vy av din domänportfölj genom att ändra de synliga kolumnerna eller flytta kolumnerna till en annan ordning. Med anpassade vyer kan du snabbt skanna domäninformation som utgångsdatum, inställningar för automatisk förnyelse och skyddsnivåer.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj kolumnikonen ovanför din domänlista.
    skärmdump som visar ikonen för kolumner
  3. Välj vilka kolumner som ska synas genom att markera eller avmarkera kryssrutorna bredvid kolumnnamnen. Gå tillbaka till standardinställningarna genom att välja Återställ till standard .
  4. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.

Din domänportfölj laddas om med de nya kolumnalternativ som du har valt.

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för datorupplevelsen.