Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa anpassade kampanjkoder för min återförsäljarbutik

Anpassade kampanjkoder ger dina kunder rabatt på sina beställningar, vilket är ett utmärkt sätt att marknadsföra din butik. Du kan skapa anpassade kampanjkoder i kontrollcentret för återförsäljare.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Marknadsföring och sedan Kampanjer .
    Välj Kampanjer
  3. Välj Skapa kampanj i det övre högra hörnet.
    Klicka på Skapa kampanj
  4. Under Kampanjkod anger du en kod med högst 10 alfanumeriska tecken. Din återförsäljarkod måste vara unik och inte redan används av en annan återförsäljare.
    Ange kampanjkod
  5. Ange en Beskrivning av kampanjen som är associerad med kampanjkoden.
    Ange Beskrivning
  6. Under Rabatt väljer du Belopp eller Procent på rullgardinsmenyn och anger sedan den rabatt du vill erbjuda. Din rabatt måste vara i USD och får inte överskrida 15% av det totala orderbeloppet.
    Ange Rabatt
  7. För Minsta beställningsbelopp anger du det minsta belopp i USD som dina kunder måste spendera för att använda kampanjkoden.
    Ange Minsta beställningsbelopp
  8. Ange ett start- och slutdatum för kampanjkoden.
    Ange start- och slutdatum
  9. Klicka på Spara för att aktivera koden för de angivna datumen.

OBS! Du kan inte ta bort en kampanjkod eller ändra namn, men du kan inaktivera den eller redigera informationen.