Anslut en extern domän till min webbplatsverktyg version 6 eller 7

Den här artikeln är särskilt avsedd för att omdirigera en domän som är registrerad hos en annan leverantör till din GoDaddy Webbplatsverktyg version 6 eller version 7. Om du har Websites + Marketing, se hur du ansluter din webbplats till en domän ./p >

1. Öppna webbplatsen för den leverantör där ditt domännamn är registrerat.
  2. Följ leverantörens anvisningar till var du kan uppdatera dina DNS-poster (domännamnssystem).
  3. Använd följande värden för att uppdatera A-postens @ -värde och TTL samt CNAME: s www-värde och TTL:
    • Typ: A @ -värde: 198.71.232.3 TTL: 3600 (1 timme)
    • Typ: CNAME www-värde: (Ditt domännamn här utan www framför. Till exempel: mycoolsite.com ) TTL: 3600 (1 timme)
  4. Kontrollera att värdena stämmer och spara eller uppdatera.

När du har ändrat din DNS måste du ha tålamod. Det kan ta allt från några minuter till 72 timmar innan ändringarna går igenom och din domän börjar fungera.

Mer information

• Alla Webbplatsverktyg version 6 och vissa version 7-webbplatser har uppgraderats till Websites + Marketing. Se vår hjälpartiklar om du har några frågor.
  • Gå till go.me/webdemo för att registrera dig för en live webinar-demo och se inspelade demos.
  • Gå till go.me/getonline för att få en guide som guidar dig igenom alla steg i hur du gör din webbplats klar och redo att användas.
  • Våra GoDaddy-guider hjälper dig gå igenom processen eller svara på eventuella frågor på (480) 463-8333.