Hanterad WordPress Hjälp

Ändra mitt SFTP/SSH-lösenord

Ett starkt SFTP/SSH-lösenord skapades automatiskt när paketet konfigurerades. För att kopiera användarnamn och lösenord följer du steg 1–5. Om du vill ändra SFTP/SSH-lösenordet behöver du följa alla stegen.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. Välj Inställningar från menyikon-menyn
    för webbplatsen du vill ändra SFTP/SSH-lösenordet för.
    välj inställningar
  4. Under Produktionswebbplats letar du upp SFTP/SSH-detaljer och väljer sedan Visa.
    välj visa
  5. Längst ner i formuläret väljer du Ändra lösenord. Du kan fylla i ett lösenord eller använda knappen Generera för att skapa ett starkt lösenord. Vi rekommenderar ett starkt lösenord.
    välj ändra lösenord
  6. Välj Ändra lösenord igen för att slutföra processen.

Ditt SFTP/SSH-lösenord har uppdaterats!