Avsluta PHP-processer i mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan behöva avsluta PHP-processer i ditt Linux-värdtjänstkonto - till exempel för att hantera runaway-skript eller för att få en PHP-initieringsfil att börja gälla.

OBS! När du avslutar en process dödas alla nuvarande anslutningar till processen. Alla användare som är anslutna till processen måste ansluta igen.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida i avsnittet Programvara klickar du på Välj PHP-version .
  5. Nedanför PHP Selector | Tillägg , bredvid PHP-version , klicka på aktuell version, välj en annan version i listan och klicka sedan på Ange som aktuell . Om din aktuella version till exempel är 7.2 väljer du 7.1.
  6. Upprepa föregående steg, men välj den version du använde tidigare och glöm inte att klicka på Ange som aktuell .