Avsluta PHP-processer

På Linux-värdkonton kan du behöva avsluta vissa typer av anslutningar till ditt konto. Du kan använda detta för att hantera runaway-skript eller aktivera ditt kontos PHP-initieringsfil.

Om du avslutar en process bryts alla nuvarande anslutningar till processen. Alla användare som är anslutna till processen måste ansluta på nytt.

Kontakta kundsupport för hjälp med att avsluta PHP-processer.