Återställer domännamn som gått ut

Du kan försöka återställa utgångna toppnivådomännamn under respittiden för förnyelse och registeråterköpstiden. Förutom kostnaden för förnyelse måste du eventuellt även betala en avgift för återställningen av domännamnet. För mer information, se

Så här återställer du domännamn som har gått ut

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Starta.
  3. Välj Utgångna domäner på menyn Domäner.
  4. Markera domännamnen du vill återställa.
  5. Klicka på Återställ.
  6. Välj hur lång tid förnyelsen gäller för domännamnen och klicka på Nästa.

OBS! Förnyelselängden för flera domännamn kan variera beroende på hur lång förnyelsetid som tillåts av olika domännamnsregistrerare.

7. (Valfritt) Välj de alternativ för registrering och webbplats som ska gälla för förnyelse av ditt/dina domännamn.
  8. Slutför betalningen.