Återställ ett webbprogram från en Installatron-säkerhetskopia i min Linux-värdtjänst

Om du installerade program på ditt Linux-värdtjänstkonto via Installatron kan du använda Installatron för att säkerhetskopiera de apparna. Du kan sedan använda säkerhetskopiorna för att återställa ditt program till ett tidigare tillstånd.

Obligatoriskt: Installatron gör inte automatiskt säkerhetskopior av dina program - du måste redan ha skapat en säkerhetskopia manuellt för att följa dessa steg.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontoDashBoard väljer cPanel Admin.
  4. på cPanels startsida, välj Webbapplikationer och välj sedan under Mina program den webbapp du vill återställa (till exempel WordPress på skärmbilden nedan).
    välj webbapp
  5. Klicka på Mina säkerhetskopior i det övre högra hörnet på Installatron-sidan.
  6. Klicka på den här ikonen bredvid den säkerhetskopia du vill använda:
    klicka på Återställ den här säkerhetskopian
  7. Klicka på Fortsätt under Återställ till ursprunglig plats .
  8. Klicka på Återställ.