Återställ ett webbprogram från en Installatron-säkerhetskopia i min Linux-värdtjänst

Om du installerade program på ditt Linux-värdtjänstkonto via Installatron kan du använda Installatron för att säkerhetskopiera de apparna. Du kan sedan använda säkerhetskopiorna för att återställa ditt program till ett tidigare tillstånd.

Obligatoriskt: Installatron gör inte automatiskt säkerhetskopior av dina program - du måste redan ha skapat en säkerhetskopia manuellt för att följa dessa steg.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. I kontoDashBoard väljer cPanel Admin.
  4. på cPanels startsida, välj Webbapplikationer och välj sedan under Mina program den webbapp du vill återställa (till exempel WordPress på skärmbilden nedan).
    välj webbapp
  5. På sidan Installatron väljer du Mina säkerhetskopior i det övre högra hörnet.
  6. Välj den här ikonen bredvid den säkerhetskopia du vill använda:
    klicka på Återställ den här säkerhetskopian
  7. Under Återställ till ursprunglig plats väljer du Fortsätt .
  8. Välj Återställ .