Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställ en webbplats med hjälp av Dagliga säkerhetskopior

Använd Dagliga säkerhetskopior för att återställa dina domäner, filer, databaser, brevlådor eller vidarebefordringar till ett reservdatum.

Varning: Med den här återställningen kan du skriva över dina nuvarande domäner, filer, databaser, brevlådor eller vidarebefordran av e-post, med innehållet från din säkerhetskopia.
  1. Logga in på ditt GoDaddy produktsida .
  2. Välj Webbhotell . Välj sedan Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill återställa.
    klicka på hantera
  3. I värdkontots kontrollpanel väljer du cPanel Admin .
  4. På cPanels hemsida, i avsnittet Filer , väljer du Dagliga säkerhetskopior .
  5. Välj önskat datum för säkerhetskopiering. Det kan ta några minuter innan motsvarande säkerhetskopia har monterats på cPanel-servern.
  6. I avsnittet Typer väljer du vilken typ av säkerhetskopia du vill återställa:
    • Domäner: Valda domäner (och alla deras filer) skrivs över och återställs med säkerhetskopieringsdata.
    • Filer: Valda filer skrivs över och återställs med säkerhetskopieringsdata.
    • Databaser: Valda databaser skrivs över och återställs med reservdata. Eller så skapas en ny databas från säkerhetskopian och den befintliga databasen påverkas inte.
    • Brevlåda: Valda brevlådor skrivs över och återställs med reservdata.
    • Vidarebefordran av post: Valda vidarebefordringar skrivs över och återställs med reservdata.
  7. Markera kryssrutorna för de objekt som du vill återställa. Eller markera bockikonen för att markera alla.
  8. Välj Återställ.
  9. (Valfritt) Välj ett återställningsalternativ och välj sedan Starta återställning :
    • Domäner: Markera kryssrutan för att utesluta underdomäner och tilläggsdomäner . Underdomäner och tilläggsdomäner påverkas inte av återställningen.
    • Filer: Markera kryssrutan för att ta bort alla filer på den ursprungliga platsen som skapades efter säkerhetskopian. Om en mapp innehåller filer som har lagts till efter säkerhetskopieringsdatumet tas dessa bort, förutom att befintliga filer skrivs över och återställs.
    • Databaser: Markera kryssrutan för att lägga till ett suffix till databasnamnet och ange sedan ett suffix i textfältet. En dubblettdatabas skapas med det suffix du angav och den befintliga databasen påverkas inte av återställningen. Du måste uppdatera webbplatsens konfigurationsfil för att kunna använda dupliceringsdatabasen.

Du får bekräftelsen Klart så att uppgifterna har återställts.