Återställ databaser med Site Backup i cPanel-värdtjänster

OBS! Säkerhetskopiering av webbplats har inte sålts som en ny produkt sedan januari 2018. För vår nya säkerhetskopieringslösning, seVad är Säkerhetskopiering av webbplats?

Du kan återställa dina databaser till ett tidigare tillstånd med hjälp av en Säkerhetskopiering av webbplats.

Varning: Om du använder de här säkerhetskopiorna skrivs hela databasen över, vilket innebär att eventuella nya data som matats in sedan säkerhetskopian skapades kommer att förloras.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida, i området Filer , klickar du på Säkerhetskopiering av webbplats .
  5. Klicka på i avsnittet DatabaserÅterställ filer ( Återställ databas ).
  6. Från menyn Datum väljer du den säkerhetskopia du vill använda.
  7. Klicka på Återställ.
  8. Markera kryssrutan för att bekräfta och klicka sedan på Återställ en gång till för att slutföra återställningen av din databas.

Återställningen kan ta flera minuter att slutföra, beroende på storleken på den databas som du återställer.