Applies to: SSL-certifikat

SSL-certifikat Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Återkalla ett certifikat i min Deluxe Automated SSL-prenumeration

Om du återkallar ditt SSL-certifikat avbryts det och HTTPS tas omedelbart bort från webbplatsen. Processen kan inte ångras.

Varning: Beroende på vilken webbvärd du använder kan återkallandet av SSL-certifikatet orsaka att din webbplats visar fel eller blir tillfälligt otillgänglig. Vi rekommenderar att du överväger att återkalla endast om den skyddade webbplatsen inte längre är i drift eller om du har begärt certifikatet för fel organisation.
  1. Gå till sidan för hantering av certifikatets livscykel . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Certificate Inventory . I listan Domäner som omfattas visas alla domännamn som du har begärt certifikat för.
  3. Väljnedåtpil Visa för domänen.
    välj nedåtpilen
    Certifikatet som tilldelats domänen visas i listan, inklusive dess typ av verifiering , nuvarande status och utgångsdatum .
  4. Väljmeny med tre punkter Fler alternativ och välj sedan Återkalla .
  5. I bekräftelsemeddelandet väljer du Ja, återkallar . Certifikatet återkallas och dess status uppdateras i listan.

Mer information