Dela Microsoft 365-appfiler från OneDrive eller SharePoint

Vissa Microsoft 365- planer kommer med webbappar för förbättrat samarbete i hela din organisation. Du kan redigera och dela filer när som helst, var som helst - även på mobila enheter.

1. Logga in på OneDrive eller SharePoint. ( Så här gör du. )
  2. Välj + Ny och välj en app i listan.
    Ny öppning till en lista med appar
  3. Välj exempeltexten högst upp på sidan för att byta namn på ditt dokument.
    Välj namnet på exemplet för att byta namn på dokumentet
  4. Välj Dela i det övre högra hörnet.
    Dela-knapp
  5. (Valfritt) Välj om du vill anpassa redigeringsåtkomst.
  6. Ange namnen eller e-postadresserna på de personer du vill dela med.
  7. Välj Skicka .
    Ange namn eller e-postadresser och skicka

Ditt dokument sparas automatiskt så att du kan stänga det när du är klar.