Använda webbappar i Office 365

Om din plan inkluderar webbappar för Microsoft Office 365 från GoDaddy har du tur. Microsofts Office-program är tillgängliga var som helst, när som helst (till och med på din mobila enhet).

De är dessutom enkla att använda, vilket gör livet till en barnlek.

Använda webbappar i Office 365

1. Gå till email.exempel.com. Där exempel.com är domännamnet för din e-post.
  2. Ange din e-postadress och lösenord och klicka på Sign in (Logga in).
  3. Klicka på OneDrive för företag.
  4. Klicka på .
  5. Markera önskad webbapp, skapa en titel för ditt dokument och klicka sedan på OK.
  6. Så delar du dina dokument med andra:
    • Klicka på Share (Dela) och ange önskade namn eller e-postadresser.
    • Markera Can edit (Kan redigera) eller Can view (Kan granska).
    • Klicka på Share (Dela).
  7. När du är redo att gå ur ditt dokument, klicka på File (Arkiv) och klicka sedan på Exit (Avsluta).

Vi tycker dessa webbappar är så lätta att använda att de gör underverk för produktiviteten.