Använda Google Analytics

Onlinebutik har en inbyggd integrering med Google Analytics – en Google-tjänst som gör det möjligt att få reda på mer om dina besökare, spåra hur de hittar din webbplats och se hur de navigerar i butiken.

OBS! Du måste ha ett Google Analytics-konto för att aktivera sidospårning. Om du inte har ett konto kan du skapa ett via den här länken.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på fliken Butiksdesign och sedan på fliken Webbplats.
  3. Ange ditt Spårnings-ID för Google Analytics i fältet Google Analytics. (Du måste först skapa ett Analytics-konto enligt ovan.)
  4. Klicka på Spara. Webbtrafiken och statistiken för din butik bör visas i ditt Google Analytics-konto inom 24 timmar.