Använda DNS-värdtjänster

När du har lagt till DNS-värdtjänster för din domän kan du komma åt zonfilen för att lägga till, redigera eller ta bort DNS- poster.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Visa dina nuvarande DNS-poster. Du kan lägga till, redigera eller ta bort poster efter behov.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.