Använda DNS-värdtjänster

När du har lagt till DNS-värdtjänster för din domän kan du komma åt zonfilen för att lägga till, redigera eller ta bort DNS- poster.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Visa dina nuvarande DNS-poster. Du kan lägga till, redigera eller ta bort poster efter behov.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.