|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Använda DNS-värdtjänster

När du lägger till DNS-värdtjänster för din domän kan du använda zonfilen för att lägga till, ändra eller ta bort DNS-poster.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
    Fliken Mina produkter
  3. Klicka på Hantera alla intill Domäner:
    klicka på hantera alla
  4. Klicka på fliken DNS längst upp och välj Hantera zoner.
    klicka på hantera zoner
  5. Ange domännamnet i sökrutan och välj sedan domänen i listan som visas.
  6. Visa och redigera dina zonfilsposter efter behov.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.