Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Hjälp

GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd droppverktyget i GoDaddy Studio

Med droppverktyget kan du snabbt välja exakt den färg som redan finns i en annan del av ditt GoDaddy Studio-projekt så att du kan använda den på teckensnitt, bakgrund, grafik eller former.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. Tryck på en bild, form eller text.
  4. Tryck på Redigera i menyn som visas.
  5. Tryck på Färg i menyn längst ner på skärmen.
  6. Tryck på droppslåset längst till vänster i färgbältet.
    Det mobila färgredskapet
  7. Dra väljaren över duken tills du hittar färgen du vill välja.
  8. Tryck på på i färgremmenPlus-ikon för att lägga till färgen i din palett.
  1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. Välj en bild, form eller text.
  4. Välj Färg i menyn till höger på skärmen.
  5. Välj dropper.
    Droppverktyget för webbfärg
  6. Flytta musen över duken tills du hittar färgen du vill välja och vänsterklicka sedan.
  7. I färgpanelen trycker du påPlus-ikon för att lägga till färgen i din palett.

Relaterad information