GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd droppverktyget i GoDaddy Studio

Med droppverktyget kan du snabbt välja exakt den färg som redan finns i en annan del av ditt GoDaddy Studio-projekt så att du kan använda den på teckensnitt, bakgrund, grafik eller former.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. Tryck på en bild, form eller text.
  4. Tryck på Redigera i menyn som visas.
  5. Tryck på Färg i menyn längst ner på skärmen.
  6. Tryck på droppslåset längst till vänster i färgbältet.
    Det mobila färgredskapet
  7. Dra väljaren över duken tills du hittar färgen du vill välja.
  8. Tryck på på i färgremmenPlus-ikon för att lägga till färgen i din palett.

Relaterad information