Anslut till mitt Linux-värdtjänstkonto med SSH (Secure Shell)

När du har aktiverat SSH-protokollet (Secure Shell) för ditt Linux-värdtjänstkonto kan du ansluta via SSH med en klient. Vi rekommenderar att du använder PuTTy (Windows), Terminal (Mac) eller OpenSSH (Linux).

För att ansluta via SSH behöver du den här informationen:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta SSH-klienten.
  2. Ange följande information:
    Fält Vad man ska ange...
    Värd Ditt domännamn eller IP-adress
    Användarnamn Ditt FTP-användarnamn
    Lösenord Ditt FTP-lösenord
    Port 22

3. När du har angett nödvändig information i SSH-klienten kan du upprätta en anslutning till ditt värdkonto.

OBS! Den SSH-klient du använder avgör de exakta stegen för anslutning till ditt delade värdtjänstkonto.

OBS! Vi tillhandahåller information om hur man använder vissa produkter från tredje part, vi rekommenderar inte eller stöder direkt tredjepartsprodukter och vi ansvarar inte för deras produkters funktion eller pålitlighet. Tredje parts märken och logotyper är registrerade varumärken som tillhör respektive ägare. Med ensamrätt.