Anslut till din server eller ditt delade värdkonto med SSH

Du kan ansluta till alla våra Linux-baserade konton med delade värdtjänster (mer information) och -servrar (VPS eller dedikerade) via SSH med hjälp av en klient. Vi rekommenderar att du använder...

När du har laddat ned och installerat en av dessa klienter kan du använda följande inställningar för att ansluta via SSH:

Fält Vad man ska ange...
Värdnamn eller IP-adress Ditt kontos domännamn eller IP-adress

Webb & Klassisk / cPanel med delade värdtjänster / Server
Port 22
Användarnamn Ditt kontos primära användarnamn

Webb & Klassisk / cPanel med delade värdtjänster / Server
Lösenord Ditt kontos lösenord

Webb & Klassisk / cPanel med delade värdtjänster / Server

När du har angivit värdnamnet eller IP-adressen och porten öppnar du anslutningen. När du är ansluten blir du ombedd att ange användarnamn och lösenord.