Anslut en extern domän till min Websites + Marketing- eller version 7-webbplats

Ibland får våra värdtjänster uppdateringar för att förbättra webbplatsens säkerhet och prestanda. Om din domän är registrerad hos ett annat företag kan vi inte alltid avsluta processen utan din hjälp. Du måste logga in hos den leverantör där din domän är registrerad och uppdatera dina DNS-inställningar manuellt - så här:

Obs! Om du inte redan har uppdaterat dina inställningar för Websites + Marketing med information om din externa domän .
  1. Öppna leverantörens webbplats där ditt domännamn är registrerat.
  2. Följ leverantörens anvisningar till var du kan uppdatera dina DNS-poster (Domain Name System).
  3. Använd följande värden för att uppdatera A-postens @ -värde och TTL samt CNAME: s www-värde och TTL :
    • Typ: A @ värde: 13.248.243.5 TTL: 3600 (1 timme)
    • Typ: CNAME www-värde: (Ditt domännamn visas här utan www framför. Till exempel: mycoolsite.com ) TTL: 3600 (1 timme)
  4. Verifiera att värdena stämmer och spara eller uppdatera.

När du har ändrat dina DNS-poster måste du ha tålamod. Det kan ta allt från några minuter till 72 timmar innan ändringarna har gått igenom och innan din domän börjar omdirigeras till din GoDaddy-webbplats.