Anpassa mina domänkolumner

Du kan anpassa domänkolumnerna i domänkontrollcentret om du vill visa speciella detaljer för dina domännamn. Du kommer snabbt att kunna se domäninformation som utgångsdatum, inställningar för automatisk förnyelse och status.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Redigera kolumner längst upp till höger i din domänlista.
    tilldela domänprofil
  3. Markera rutan bredvid de kolumnalternativ du vill visa.
  4. Välj OK för att använda dessa alternativ.

Nu kan du snabbt granska de valda inställningarna för varje domän på ditt konto.

Relaterat steg

• Radera dina val genom att välja Återställ standardvy längst ned i listan Redigera kolumner.