Anpassa min chattwidget

Anpassa din chattwidget för att spegla ditt varumärke, så få dina kunders förtroende när de chattar med dig på din webbplats.

1. I en webbläsare går du till GoDaddy produktsida .
  2. Rulla till Websites + Marketing och tryck på nedåtpilen.
  3. Tryck till på din webbplats.
  4. Tryck på Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  5. Tryck på i det nedre högra hörnetGDSTUDIO-export-icon-iOS och tryck sedan på Chatt . Du får se de alternativ som är tillgängliga för att anpassa chattwidgeten.
  6. Vissa ändringar kräver att du publicerar om din webbplats. Om du ser en Klar- knapp längst upp på skärmen trycker du på den och publicerar sedan din webbplats. Om det inte finns någon Klar -knapp gjordes dina ändringar omedelbart & mdash; du behöver inte publicera om.
    Knappen Klar som visar webbplatsen måste publiceras för att visa ändringarna

Ändra hälsningen

Välj Hälsningsmeddelande för att aktivera och ändra det chattmeddelande som dina kunder ser tio sekunder efter att de har landat på din webbplats. Detta gör dem medvetna om att det finns en chatbot redo att hjälpa till och startar konversationen.

Ändra chattfärg, position och avatar

Under Chattfärg hittar du alternativet att placera din chattwidget antingen nere till vänster eller längst ner till höger på din webbplats. Du kan också uppdatera färgen på chattwidgeten och ladda upp en avatarbild som representerar ditt varumärke.

Ändra bekräftelsemeddelandet

När en kund skickar ett meddelande till dig via chatten får kunden ett bekräftelsemeddelande som berättar för dig att du har fått det. Du kan ändra texten i det här meddelandet under Bekräftelsemeddelande .

Aktivera Hello and Order chatbots

Under Chatbots kan du aktivera eller inaktivera två chatbots & mdash; Hello-bot och Order-bot.

• Hej-boten svarar automatiskt på grundläggande hälsningar, till exempel ”Hej” eller ”Hej”. Den ber om mer information innan du antingen överlåter kunder till Order-boten för frågor om en beställning eller skickar ett meddelande till din inkorg.
  • Order-boten är för e-handelswebbplatser. Om en kund har lagt en beställning via din webbplats kommer Order-boten att uppdatera dem med sin orderstatus eller ge dem grundläggande information om sin beställning.

Ange tillgänglighetstider

Som standard är dina tillgänglighetstimmar inställda till de tider när du svarar i genomsnitt. Du kan emellertid ange dagar och tider när du är tillgänglig under Tillgänglighetstimmar .

Aktivera eller inaktivera chatt

Aktivera eller inaktivera Aktivera chatt för att lägga till chattwidgeten på din webbplats eller ta bort den.

Relaterad information

• Hur ser jag och svarar på mina chattmeddelanden ?
  • Mer information

• Uppdatera Webbplatsmeddelanden till Chatt + konversationer
  • Konfigurera mitt företagsnummer