Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ange en tillfällig avslutning av mitt företag på Facebook, Google My Business och Yelp

Med Facebook, Google My Business och Yelp kan företagsägare lägga upp ett tillfälligt meddelande om nedläggning och skapa en banner som informerar besökarna om nedläggningen och när den planeras avslutas. Resten av listningen är oförändrad. Bannern tas automatiskt ner på slutdatumet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats.
    • För Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    • För Digital Marketing Suite: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid det konto du vill ändra.
  3. Öppna din annons (Facebook, Google My Business eller Yelp).
    • För Website Builder: Från din kontrollpanel väljer du Marknadsföring och sedan din annons ( Facebook , Google My Business eller Yelp ).
    • För program för digital marknadsföring: Från din kontrollpanel väljer du Sociala medier och listningar och sedan din annons ( Facebook , Google My Business eller Yelp ).

OBS! Har du inte en lista ansluten? Följ anvisningarna för att ansluta din webbplats eller skapa en ny lista.

4. Välj Hantera > Ange som tillfälligt stängd .
  5. Ange eller redigera det datum när ditt företag öppnas och välj Tillämpa ändringar .