Android: Installera GoDaddy Investor

OBS! Investor-appen är endast tillgänglig för medlemmar i GoDaddy-auktion. Om du vill bli medlem besöker duKöpa medlemskap i GoDaddy Auktioner .

Det är enkelt att installera mobilappen GoDaddy Investor på din enhet!

OBS! GoDaddy Investor stöds inte för närvarande på Android-surfplattor.

1. Tryck på ikonen Play Butik på din mobila enhet och sök efter GoDaddy Investor.
  2. Tryck på ikonen och tryck sedan på Installera .
  3. När appen har installerats trycker du på Öppna för att börja hantera dina auktioner.
  4. Nästa steg