Ändra webbplatsinställningar

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Klicka på ikonen med tre staplar (Hantera inställningar) i skärmens övre högra hörn och välj Webbplatsinställningar i den nedrullningsbara menyn.
    Klicka på ikonen med tre staplar (Hantera inställningar) för att hantera inställningarna för webbplatsen
  4. Klicka på fliken för den del som du vill redigera:
    • Platsinformation – Du kan uppdatera webbplatsens eller företagets namn och din e-postadress, välja ett verksamhetsområde som passar ditt företag, redigera adress och telefonnummer (och ange om dessa ska visas på webbsidan och mobilsajten) och ansluta till dina Twitter®- och Facebook®-konton.

Detta ändrar informationen på hela webbplatsen.

• Webbplatsfunktioner – Du kan aktivera/inaktivera delningslisten för sociala medier, aktivera/inaktivera automatisk publicering för mobilsajten och lägga till en favicon-bild som visas på besökarnas webbläsarflik.

Mobil- och favicon-funktioner finns bara i Företag och Företag – Plus.

• Sökmotorer – Du kan lägga till en titel och en beskrivning för var och en av webbplatssidorna. Den här information förbättrar synligheten i sökmotorer.
    • Säkerhetskopiera/återställ – Du kan skapa en säkerhetskopia av din aktuella webbplats eller återställa en sparad version av webbplatsen. Du kan ha upp till fem säkerhetskopior av webbplatsen.
    • Platsövergripande kod – Du kan lägga till kod, som HTML-metataggar eller JavaScript mellan HEAD-taggarna eller före /BODY-taggen. Detta gör det enklare för sökmotorer att hitta din webbplats.
  5. När du är klar klickar du på OK för att spara ändringarna och stänga fönstret Webbplatsinställningar.

För att se ändringarna online måste du publicera din webbplats.