Ändra visning av knappar för sociala medier

Ge dina webbplatsbesökare ett sätt att besöka dina sociala medier. Alternativen inkluderar Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Yelp, Houzz, Discord, Twitch och TikTok.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till sidan och platsen där du vill lägga till dina knappar på sociala medier och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Sociala medier och välj Lägg till .
  6. Lägg till länkar till dina olika sociala mediekonton. Om du vill använder du Accent- avsnittet för att välja bakgrundsfärg (temafärg, svart eller vit).
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.

Relaterat steg

• Ett annat populärt avsnitt att lägga till är avsnittet Sociala flöden , där bilder från ditt Instagram-konto och Recensioner markeras, så att du kan hämta in recensioner från Facebook.