Ändra visning av knappar för sociala medier

Genom att lägga till ett avsnitt för Sociala medier på din webbplats kan du lägga till knapplänkar till dina olika sociala mediekonton. Alternativen inkluderar Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube och Google+.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla till det ställe du vill lägga till ett avsnitt på och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Klicka på panelen Sociala medier på panelen Lägg till avsnitt.
    Klicka på sociala medier
  5. Klicka på raden med små knappar för sociala medier för att lägga till dem i avsnittet Sociala medier.
    Klicka på knappraden
  6. När bekräftelsen Avsnitt tillagt visas klickar du på avsnittet Sociala medier för att börja länka till dina olika sociala mediekonton.
    Ange länkar
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).