Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra visning av knappar för sociala medier

Ge dina webbplatsbesökare ett sätt att besöka dina sociala medier. Alternativen inkluderar Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Yelp och Houzz.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till sidan och platsen där du vill lägga till dina knappar på sociala medier och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Sociala medier och välj Lägg till .
  6. Lägg till länkar till dina olika sociala mediekonton. Om du vill använder du Accent- avsnittet för att välja bakgrundsfärg (temafärg, svart eller vit).
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.