Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra produktinställningar i mitt insticksprogram för återförsäljarbutik

Steg 4 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Du kan ändra dina produktinställningar i insticksprogrammet för återförsäljarbutik, t.ex. skapa en kampanjkod, redigera ett domänsökningsfält eller ändra skyltfönsterens valuta.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Håll markören över återförsäljarbutiken och välj Inställningar .
    Klicka på Teman
  3. Välj mellan följande flikar:
    • Konfiguration - leta efter nya produkter
    • Produktinställningar - ändra kundvagnstexten, lägg till en omdirigering i kundvagnen och skapa en kampanjkod
    • Inställningar för domänsökning - ändra inställningarna för domänregistreringar och överföringar
    • Lokalisering - ställ in valuta, marknad och språk
  4. Klicka på Spara ändringar för att uppdatera skyltfönstret.