Ändra PHP-överföringsgränser för mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här kan du använda cPanel för att ändra PHP-uppladdningsgränsen för ditt Linux-värdtjänstkonto. Som standard är gränsen 32 MB.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida i avsnittet Programvara klickar du på Välj PHP-version .
  5. I cPanel PHP-väljare | tilläggssida , klicka på Växla till PHP-alternativ i övre högra hörnet.
  6. I cPanel PHP-väljare | på sidan med alternativ, klicka på värdet för upload_max_filesize , välj ett nytt värde från menyn och klicka sedan på Verkställ .
  7. Klicka på värdet för post_max_size , välj ett nytt värde från menyn och klicka sedan på Verkställ .
  8. Klicka på Spara.