Hanterad WordPress Hjälp

Ändra mitt SFTP/SSH-lösenord

Följ dessa steg för att ändra ditt användarnamn och lösenord.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill använda väljer du Inställningar från menyikon menyn.

Välj inställningar
  4. Under Produktionswebbplats letar du reda på SSH/SFTP-inloggning och väljer Visa eller ändra.
    Välj ändra för att se sftp-info
  5. Kopiera det Värdnamn som ska användas i FTP-appen och välj sedan Skapa ny inloggning.
  6. Välj reglaget för att aktivera SSH.
  7. Välj Skapa ny inloggning igen.

Obs! Det här tar bort ditt aktuella SFTP-användarnamn och -lösenord.

8. Kopiera ditt nya Användarnamn och Lösenord som ska användas i FTP-appen och välj sedan Stäng.

Ditt SSH/SFTP-användarnamn och -lösenord har uppdaterats!