Ändra mitt domännamn

Du kan ändra domännamnet som är kopplat till ditt Webbplatsverktyg-konto. Du kan inte ändra domännamnet för ett gratis Website Builder-konto.

OBS! Du kan inte direkt ändra en domän som har ett SSL-certifikat. SSL-certifikatet måste istället omkrypteras.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Gå till Produkter-listan, klicka på Webbplatsverktyg och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Klicka på Domäninställningar på fliken Inställningar.

OBS! Om du ser en Publicera-knapp längst upp till höger, klickar du på ikonen med tre staplar bredvid den och väljer Avsluta Designer för att gå tillbaka och kunna se fliken Inställningar.

4. Välj ett av följande alternativ:
    Ange domänen som registrerats någon annanstans:
    • Välj en av mina domäner om du vill använda en domän som registrerats av det här kontot.
    • Skriv en domän som registrerats någon annanstans om du vill använda en domän som inte registrerats med det här kontot.
    • Skapa en underdomän om du vill använda en underdomän i ditt konto t.ex. underdoman.kulexempel.com.

OBS! Om du väljer Skriv en domän som registrerats någon annanstans måste du även kontakta företaget som är registrerare för den ”externa” domänen (inte GoDaddy).

5. Klicka på OK.
  6. Klicka på Redigera webbplats.
  7. Klicka på Publicera.