Ändra mina inställningar för vidarebefordran av e-post

Alla kvalificerade domäner som är registrerade hos GoDaddy har all kontaktinformation för domänen automatiskt ersatt med proxyinformation från vår sekretessleverantör, Domains By Proxy & reg ;. Domäner med Domains By Proxy & reg; aktiverad skaffa en privat, unik e-postadress för att skydda din personliga information i WHOIS-katalogen . Ställ in den här e-postadressen för att vidarebefordra meddelanden till ditt önskade e-postkonto, ändra dina inställningar för att välja hur du vill ta emot dina e-postmeddelanden eller inaktivera vidarebefordran av e-post helt.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Under Sekretessinställningar väljer du Redigera bredvid Vidarebefordran av sekretess.
  4. Välj inställningar för vidarebefordran av e-post och ange önskad e-postadress vid behov:
    • Vidarebefordra all e-post till det här e-postmeddelandet : Alla e-postmeddelanden som skickas till din Domains By Proxy & reg; e-postadressen skickas till din e-postadress. Ange önskad e-postadress i det tillgängliga fältet.
    • Filtrera för skräppost och vidarebefordra till det här e-postmeddelandet : Vi söker efter skräppostmeddelanden som skickas till dina Domains By Proxy & reg; e-postadress och ta bort dem, så du får bara legitima meddelanden. Ange önskad e-postadress i det tillgängliga fältet.
    • Vidarebefordra inte e-post : Du får inga e-postmeddelanden som skickas till din Domains By Proxy & reg; e-postadress.
  5. Välj Spara för att bekräfta dina ändringar.

Relaterat steg

• Svara på ett vidarebefordrat meddelande genom att skriva ett nytt e-postmeddelande till avsändarens e-postadress, vilket finns i ämnesraden för det vidarebefordrade e-postmeddelandet. Att skicka ett nytt e-postmeddelande innebär att du villigt avslöjar din personliga e-postadress för mottagaren.
  • Uppgradera ditt domänskydd för att öka säkerheten och skyddet på dina domäner.