Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra min företagsinformation

När du registrerar dig för Onlinebutiken använder den dina inställningar för att automatiskt fylla i större delen av din företagsinformation. Din företagsinformation visas på dina e-postmeddelanden och fakturor. Ibland kan du behöva finjustera inställningarna: ditt företag kan vara i Storbritannien, men du säljer produkter främst i USA.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder eller Online Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats eller butik.
  3. Öppna din företagsinformation från kontrollpanelen:
    • Gå till Inställningar i Website Builder och välj Allmänt under Butik .
    • I Premium-onlinebutiken går du till Inställningar > Affärsinformation .
  4. fliken Allmänt fylls det mesta av din grundläggande företagsinformation automatiskt i när du skapade din butik. Du kan emellertid ändra följande fält efter behov:
    • Land / region: Använd menyn för att välja ett annat land.
      • Tänk på att ditt val kan påverka din tillgängliga betalningsmetod (till exempel GoDaddy Payments, Stripe eller PayPal) eftersom inte alla metoder stöds över hela världen.
      • För Website Builder är marknadsplatser också begränsade till vissa länder som USA, Kanada, Storbritannien och Australien.
    • Valuta: Som standard är valutan ihopparad med ditt val av land / region. Exempelvis australiska dollar (AUD), brittiska poäng (GBP), euro (EUR). Om du ändrar valuta kan det ta flera minuter innan ändringen tillämpas i hela din butik.
    • Observera för Premium-onlinebutiken: Om du ändrar valuta efter att du har börjat sälja produkter kommer instrumentpanelens avsnitt Snapshot och Per vecka att återställas till noll ( mer information ).

• Mätsystem: Växla mellan US / Imperial och metriskt system om det behövs. Den måttenhet du väljer kommer att användas för att bestämma fraktavgifter om du ställer in en viktbaserad fraktmetod.
    • Datumformat: Välj mellan tre format som matchar var du säljer produkter. Detta datumformat visas i dina e-postmeddelanden och fakturor.
  5. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.
  6. Observera för Website Builder Onlinebutik: Du kan också behöva uppdatera din fraktplats. Från kontrollpanelen väljer du Inställningar och väljer sedan Frakt under Butik . Välj sedan Ändra plats .