Ändra min företagsinformation

När du registrerar dig för Onlinebutiken använder den dina inställningar för att automatiskt fylla i större delen av din företagsinformation. Ibland kan du behöva finjustera inställningarna: ditt företag kan vara i Storbritannien, men du säljer produkter främst i USA.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Gå till fliken Inställningar och klicka på Företagsinfo .
  3. fliken Allmänt fylls det mesta av din grundläggande företagsinformation automatiskt i när du skapade din butik. Du kan emellertid ändra följande fält efter behov:
    • Land / region: Använd menyn för att välja ett annat land. (Fler landsval kommer att läggas till i framtiden.) Tänk på att ditt val kan påverka din tillgängliga betalningsmetod eftersom inte alla metoder stöds över hela världen.
      • Australien (stödjer Stripe och PayPal)
      • Kanada (stödjer Stripe och PayPal)
      • Irland (stödjer Stripe och PayPal)
      • Nya Zeeland (stödjer endast PayPal)
      • Filippinerna (stödjer endast PayPal)
      • Singapore (stödjer endast PayPal)
      • Storbritannien (stödjer Stripe och PayPal)
      • USA (stödjer Stripe och PayPal)
      Välj Land / region och valuta
    • Valuta: Som standard är valutan ihopparad med ditt val av land / region. Om du ändrar valuta kan det ta flera minuter innan ändringen tillämpas i hela din butik.
      • Australiska dollar (AUD)
      • Brittiska pund (GBP)
      • Kanadensiska dollar (CAD)
      • Euro (EUR)
      • Nya Zeeland dollar (NZD)
      • Filippinska peso (PHP)
      • Singaporianska dollar (SGD)
      • Amerikanska dollar (USD)
      • OBS! Om du ändrar valuta efter att du börjat sälja produkter nollställs instrumentpanelens avsnitt Snapshot och fördelning per vecka till noll ( mer information ).

• Mätsystem: Du kan växla mellan amerikanska / imperialistiska och metriska system vid behov. Den måttenhet du väljer kommer att användas för att bestämma fraktavgifter om du ställer in en viktbaserad fraktmetod.
      Välj Mätningssystem
    • Datumformat: Du kan även välja mellan tre format som matchar var du säljer produkter. Detta datumformat visas i dina e-postmeddelanden och fakturor.
      Välj Datumformat
  4. Klicka på Spara för att tillämpa ändringarna.