Ändra min företagsinformation

När du lägger till din onlinebutik använder den dina inställningar för att automatiskt fylla i merparten av din företagsinformation. Din företagsinformation visas på dina e-postmeddelanden och fakturor. Ibland kan du behöva finjustera inställningarna: ditt företag kan vara i Storbritannien, men du säljer produkter främst i USA.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Allmänt väljer du Butiksinställningar.
  4. Under fliken Allmänt fylls det mesta av din grundläggande företagsinformation automatiskt i när du skapade din butik. Du kan emellertid ändra följande fält efter behov:
    • Land / region: Använd menyn för att välja ett annat land.
      • Tänk på att ditt val kan påverka din tillgängliga betalningsmetod (till exempel GoDaddy Payments, Stripe eller PayPal) eftersom inte alla metoder stöds över hela världen.
      • Marknadsplatser är också begränsade till vissa länder som USA, Kanada, Storbritannien och Australien.
    • Valuta: Som standard är valutan ihopparad med ditt val av land / region . Exempelvis australiska dollar (AUD), brasilianska real (BRL), euro (EUR), japanska yen (JP & # 165;) osv. Om du ändrar valuta kan det ta flera minuter innan ändringen tillämpas i hela din butik.
    • Mätsystem: Växla mellan US / Imperial och Metric system om det behövs. Den måttenhet du väljer kommer att användas för att fastställa fraktavgifter om du ställer in en viktbaserad fraktmetod.
    • Datumformat: Välj mellan tre format som matchar var du säljer produkter. Detta datumformat visas i dina e-postmeddelanden och fakturor.
  5. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.

OBS! Du kan också behöva uppdatera din fraktplats. Från kontrollpanelen väljer du Handel och under Allmänt väljer du Fraktinställningar . Välj sedan Ändra plats .

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Gå till Inställningar på kontrollpanelen och välj Allmänt under Butik .
  4. Under fliken Allmänt fylls det mesta av din grundläggande företagsinformation automatiskt i när du skapade din butik. Du kan emellertid ändra följande fält efter behov:
    • Land / region: Använd menyn för att välja ett annat land.
      • Tänk på att ditt val kan påverka din tillgängliga betalningsmetod (till exempel Stripe eller PayPal) eftersom inte alla metoder stöds över hela världen.
      • Marknadsplatser är också begränsade till vissa länder som USA, Kanada, Storbritannien och Australien.
    • Valuta: Som standard är valutan ihopparad med ditt val av land / region . Exempelvis australiska dollar (AUD), brasilianska real (BRL), euro (EUR), japanska yen (JP & # 165;) osv. Om du ändrar valuta kan det ta flera minuter innan ändringen tillämpas i hela din butik.
    • Mätsystem: Växla mellan US / Imperial och Metric system om det behövs. Den måttenhet du väljer kommer att användas för att fastställa fraktavgifter om du ställer in en viktbaserad fraktmetod.
    • Datumformat: Välj mellan tre format som matchar var du säljer produkter. Detta datumformat visas i dina e-postmeddelanden och fakturor.
  5. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.

OBS! Du kan också behöva uppdatera din fraktplats. Från kontrollpanelen väljer du Inställningar och under Butik väljer du Frakt . Välj sedan Ändra plats .