Aktivera SSH

SSH är ett säkert sätt att ansluta till ditt värdtjänstkonto för att ladda upp filer, flytta filer och köra kommandon. Kunder som använder betalda värdtjänstkonton som delas via Linux kan aktivera dem.

När du aktiverar SSH aktiveras det för den primära FTP-användaren som är kopplad till kontot.

Så här aktiverar du SSH på ditt värdtjänstkonto som delas via Linux

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  3. Klicka på SSH-åtkomst.
  4. Klicka på Aktivera.

Nu kan du logga in på cPanel med inloggningsuppgifterna för din primära FTP-användare (mer info).

För mer information, se Anslut till din server eller ditt delade värdkonto med SSH.