Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera aviseringar för resurs- och servicehändelser för min Gen 4 VPS

Så här aktiverar du e-postmeddelanden för resurs- eller tjänsteproblem med din Gen 4 VPS. När en händelse inträffar skickar vi ett meddelande till den e-postadress som är kopplad till ditt GoDaddy-konto.

OBS! Den här funktionen är tillgänglig för alla hanterade eller fullständigt hanterade Gen 4 VPS-konton och för självhanterade Gen 4 VPS-kunder som har köpt 4 februari 2020 eller senare.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under servrar bredvid Gen 4 VPS som du vill se, välj Hantera.
  3. I kontrollpanelen för Gen 4 VPS väljer du Övervakning .
    välj övervakningsflik
  4. I avsnittet Hantera e-postvarningar på fliken Användning eller Tjänster väljer du reglaget för att aktivera eller inaktivera aviseringar.

När det är aktiverat för objekt på fliken Användning skickar vi ett e-postmeddelande när ett eller flera av dessa villkor är uppfyllda:

• Upptid: Avbrott i 5 minuter eller mer
    • CPU / RAM: > 95% i 10 minuter eller mer
    • Disk: > 80% i 10 minuter eller mer

När det är aktiverat för alla Tjänsteposter skickar vi ett e-postmeddelande när ett avbrott är fem minuter eller mer.

Mer information

Obligatoriskt: Resurs- och tjänstövervakning hanteras av panopta-agenten på din server. Ta inte bort den här komponenten och se till att du inte blockerar IP-adresserna som används av övervakningssystemet .