Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till länkar till sociala medier i min återförsäljarbutik

Visa länkar till sociala medier i din skyltfönster så att dina kunder kan se dina Facebook®-, LinkedIn®- och / eller Twitter®-konton. Genom att ta med länkar till sociala medier i ditt skyltfönster kan dina kunder följa dig och marknadsföra ditt varumärke.

OBS! Om du behöver ändra webbplatser för sociala medier kan du lägga till eller ta bort länkar när som helst.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Skyltfönster och sedan Sociala medier .
    Klicka på Sociala medier
  3. Ange dina Facebook®-, LinkedIn®- och / eller Twitter®-webbadresser.
    Ange webbadresser för sociala medier
  4. Välj Spara för att publicera dina sociala medier. De visas i skyltfotsfoten på cirka 15 minuter.