Gå till domäner på DNS-värdtjänster

När du har lagt till en domän i DNS-värdtjänster kan du komma åt zonfilen för att lägga till, redigera eller ta bort DNS-poster. Dina DNS-inställningar kommer inte att tillämpas på din domän förrän du har uppdaterat namnservrarna hos din nuvarande registrator.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från sidomenyn väljer du DNS-värdtjänster under Tjänster .
    skärmdump av sidomenyn med värdtjänsten för dns markerad
  3. Välj den domän du vill komma åt.
    vald skärmdump av enskild domän
  4. Lägg till, redigera och ta bort dina DNS-poster efter behov. Kom ihåg att ändringar i dina DNS-poster inte kommer att tillämpas förrän din domän använder rätt GoDaddy-namnservrar.

De flesta DNS-ändringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.