iOS: Installera GoDaddy Investor

OBS! Investor-appen är endast tillgänglig för medlemmar i GoDaddy-auktion. Om du vill bli medlem besöker duKöpa medlemskap i GoDaddy Auktioner .

Det är enkelt att installera mobilappen GoDaddy Investor på din enhet!

1. Tryck till på ikonen App Store på din mobila enhet och sök efter GoDaddy Investor.
  2. Tryck på Hämta för att starta hämtningen.
  3. Tryck på Installera för att starta installationen.
  4. När appen har installerats loggar du in på ditt medlemskap i GoDaddy Auktioner. Börja med att visa utgående domäner, lägga ett bud och hantera dina auktioner.
  5. Nästa steg