Är min produkt inställd på automatisk förnyelse?

Många GoDaddy-produkter och -tjänster är inställda på automatisk förnyelse som standard när du köper dem. Så här kontrollerar du.

1. Gå till din GoDaddy Förnyelser och fakturering sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Listan visar när varje produkt är inställt på automatisk förnyelse under Faktureringsdatum .
    listan över faktureringsdetaljer
    Om en produkt inte är inställd på automatisk förnyelse, visar listan det datum då produktprenumerationen kommer att sägas upp.

OBS! Om du vill kontrollera priset markerar du kryssrutan bredvid produktnamnet och klickar sedan på Lägg till i kundvagn .
    Ikonen Lägg till i kundvagn är markerad
    Vi visar priset för dina produkter i kundvagnen, men vi slutför inte köpet här om du inte säger det.