|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra min support-PIN-kod

Så här ändrar du din support-PIN-kod, som identifierar dig som kontots ägare. Om du behöver kontakta en GoDaddy-guide bekräftar vi din support-PIN-kod.

  1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod.
  2. Din aktuella PIN-kod finns i avsnittet Support-PIN-kod.
  3. I avsnittet Support-PIN väljer du Redigera .
  4. Ange en ny support-PIN-kod och välj sedan Spara . Din nya PIN-kod måste uppfylla de angivna villkoren.
    Ange en ny PIN-kod för support

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.