Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra min support-PIN-kod

Så här ändrar du din support-PIN-kod, som identifierar dig som kontots ägare. Om du behöver kontakta en GoDaddy-guide bekräftar vi din support-PIN-kod.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod.
  2. Din aktuella PIN-kod finns i avsnittet Support-PIN-kod.
  3. I avsnittet Support-PIN väljer du Redigera .
  4. Ange en ny support-PIN-kod och välj sedan Spara . Din nya PIN-kod måste uppfylla de angivna villkoren.
    Ange en ny PIN-kod för support