Anslut Instagram-konto till Facebook-sida

Innan du kan ansluta till Instagram för att lägga till ett Instagram-flöde till din webbplats eller hantera Instagram för att få InSight-data måste du gå till ditt företagskonto på Instagram och ansluta det till din företagssida på Facebook.

Obligatoriskt: Innan du börjar behöver du se till att du har rätt typ av Instagram-konto respektive Facebook-konto. Personliga konton fungerar inte.
  1. Gå till Instagram-appen på mobilen eller paddan och logga in.
  2. Gå till din profil.
  3. Välj Redigera profil.
  4. Under Företagsuppgifter väljer du Sida.
  5. Välj den sida du vill ansluta till ditt Instagram-konto.
    • Om du inte ser din sida är du kanske inte administratör för den sidan. Kontrollera sidans inställningar på Facebook och se vilka behörigheter du har.
    • Om du är korrekt ansluten kommer du att se sidans profilbild.