Installera ett Let's Encrypt-certifikat på ditt Linux-värdtjänstkonto

Let's Encrypt är en säkerhetstjänst från tredje part som erbjuder gratis SSL-certifikat. Användning av SSL (Secure Socket Layer) garanterar en säker anslutning när kunder besöker din webbplats. Du kan använda ett Låt oss kryptera-certifikat på ditt GoDaddy Linux-värdtjänstkonto, men du måste konfigurera SSL-certifikatet manuellt.

Varning: Låt oss kryptera certifikat är endast giltiga i 90 dagar. GoDaddy har inte stöd för automatisk installation på Linux-värdtjänstkonton, så du måste upprepa den här processen var 90: e dag, annars visas ett säkerhetsfel på din webbplats.
  1. Generera din begäran om certifikatsignering. Let's Encrypt rekommenderar att du genererar ditt certifikat via Certbot, men detta stöds inte på GoDaddys cPanel Linux-värdtjänster . Istället behöver du använda en tredjepartsklient för att generera ditt Let's Encrypt-certifikat. GoDaddy och Let's Encrypt kontrollerar eller granskar inte dessa tredjepartsklienter och kan inte garantera deras säkerhet eller tillförlitlighet. Du hittar en lista över tillgängliga alternativ i avsnittet Webbläsare .
  2. Verifiera domän - Du måste visa äganderätten för din domän genom en verifieringsprocess. Den tredje partsklient som du använder för att generera certifikatet visar olika sätt att verifiera din domän på - vi rekommenderar antingen filöverföring eller en DNS-uppdatering.
  3. Installera ditt certifikat och din privata nyckel i cPanel.
  4. Förnya ditt certifikat var 90: e dag - Ett certifikat som låter oss kryptera är endast giltigt i 90 dagar, så du måste generera ett nytt certifikat innan det tidigare utgår.

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur man använder vissa produkter från tredje part, men vi rekommenderar inte tredjepartsprodukter och vi ansvarar inte heller för dessa produkters funktioner och pålitlighet.