GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

WordPress: Redigera mitt e-postanmälningsformulär

När du har installerat och insticksprogrammet Email Marketing Signup Forms kan du välja det anmälningsformulär som du vill använda, redigera ett befintligt formulär eller skapa ett helt nytt formulär.

1. Håll muspekaren över Inställningar på din WordPress-administratörspanel och välj GoDaddy e-postmarknadsföring .
  2. Klicka på fliken Formulär.

OBS! Om du inte har några anmälningsformulär i ditt konto, kommer GoDaddy Plugin-programmet Email Marketing Signup Forms skapar ett anmälningsformulär åt dig.

3. Håll muspekaren över registreringsformuläret som du vill redigera och klicka på Redigera i GoDaddy Email Marketing . Detta öppnar området Registreringsformulär för ditt GoDaddy Email Marketing-konto. Se följande guider för hjälp med att redigera ditt anmälningsformulär:

OBS! Ditt registreringsformulär kommer att ha stilen för ditt WordPress-tema, så gör inga ändringar i registreringsformulärets tema, färger eller rubrik, såvida du inte också visar samma formulär någon annanstans.

4. Om du vill skapa ett helt nytt formulär tittar du nedanför formulärlistan och klickar på Skapa ett nytt registreringsformulär .