e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

WordPress: Lägg upp ett e-postanmälningsformulär på min webbplats

När du har konfigurerat insticksprogrammet GoDaddy Email Marketing Signup Forms och redigerat anmälningsformuläret efter dina önskemål kan du lägga upp anmälningsformuläret på din WordPress-webbplats. Du kan göra detta genom att lägga till GoDaddys e-postmarknadsföringsblock i redigeraren, en widget eller med kortkod.

OBS! Om du använde installationsguiden för att skapa din WordPress-webbplats har ditt standardanmälningsformulär redan lagts till på din webbplats.

Blockera

1. Från din WordPress-instrumentpanel väljer du Sidor eller Inlägg .
  2. Välj den sida eller det inlägg du vill redigera.
  3. Välj Lägg till block .
  4. I avsnittet Widgets väljer du GoDaddy E-postmarknadsföring .
  5. Välj det formulär du vill använda i rullgardinsmenyn.
  6. Spara ditt inlägg eller sida och när du förhandsgranskar ser du blanketten där du placerade den.

Widget

1. Håll muspekaren över Utseende på din WordPress-kontrollpanel och välj Widgetar .
  2. Under Tillgängliga widgetar hittar du GoDaddy Email Marketing . Dra det åt höger, till vilket område på webbplatsen du vill ha i formuläret. Formulärspanelen ska expandera för att visa alternativ.
    Alternativ för registreringsformulärwidget
  3. Om du vill ge ditt formulär en titel anger du det i fältet Titel.
  4. Du kan också ange ytterligare text för att visas under titeln och ovanför formuläret.
  5. Under Formulär väljer du det anmälningsformulär du vill använda.
  6. Välj Spara.

Kortkod

1. Håll muspekaren över Inställningar på din WordPress-kontrollpanel och välj GoDaddy E-postmarknadsföring .
  2. Välj fliken Formulär.
  3. Välj bredvid formuläret du vill använda, hela vägen till högerVälj Urklipp för att kopiera kortkoden (urklipp) för att kopiera kortkoden.
  4. Gå till det inlägg eller sida du vill lägga till e-postanmälningsformuläret i och klistra in kortkoden direkt i WordPress-kompositören.
  5. Spara ditt inlägg eller sida och när du förhandsgranskar ser du blanketten där du placerade den.