GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

WordPress: Konfigurera insticksprogram för e-postregistreringsformulär

Det första steget i att lägga till ett anmälningsformulär för GoDaddy Email Marketing på din WordPress-webbplats är att hämta och installera insticksprogrammet. Även om du inte redan har ett GoDaddy Email Marketing-konto konfigurerar insticksprogrammet ett åt dig.

OBS! Om du använde installationsguiden för att skapa din WordPress-webbplats läggs plugin-programmet automatiskt till för dig. Bekräfta detta genom att klicka på Insticksprogram och leta efter GoDaddy Email Marketing anmälningsformulär . Om den finns där kan du gå vidare till att skapa eller redigera ditt anmälningsformulär .

1. Håll muspekaren över insticksprogram på din WordPress-adminpanel och välj Lägg till nytt .
  2. Använd sökfältet och sök efter GoDaddy e-postmarknadsföring .
  3. I GoDaddy Email Marketing plugin Klicka på Installera nu.
  4. Klicka på Aktivera insticksprogram .
  5. I listan över insticksprogram klickar du på Inställningar under GoDaddy Email Marketing Registreringsformulär .
  6. Nästa par steg beror på om du redan har ett GoDaddy Email Marketing- eller GoDaddy-konto eller inte.

Om du har ... Gör sedan det här ...
    Ett GoDaddy-konto för e-postmarknadsföring
    1. Under Account Information, klicka på Logga in här.
    2. Ange din övergripande e-postadress och lösenord för GoDaddy-kontot och klicka på Logga in .
    3. Klicka på det GoDaddy Email Marketing-konto som du vill ansluta till ditt WordPress-insticksprogram. Du får dina API-uppgifter .
    Ett GoDaddy-konto, men inget GoDaddy Email Marketing-konto
    1. Under Account Information, klicka på Logga in här.
    2. Ange ditt e-postadress och lösenord för ditt GoDaddy-konto och klicka på Logga in . Du får en sida där du kan skapa ett nytt GoDaddy Email Marketing-konto.
    3. Ange ditt förnamn , efternamn och företag . Godkänn användarvillkoren och klicka på Skapa konto . Du får dina API-uppgifter .
    Inget konto
    1. Klicka på Registrera dig nu i bannern längst upp på insticksidan för insticksprogrammet.
    2. Skapa ett konto genom att ange en e-postadress , användarnamn , lösenord och support-PIN-kod . Klicka på Jag godkänner . Du får en sida där du kan skapa ett nytt GoDaddy Email Marketing-konto.
    3. Ange ditt förnamn , efternamn och företag . Godkänn användarvillkoren och klicka på Skapa konto . Du får dina API-uppgifter .

7. Ange din e-postadress i fältet Användarnamn på inställningssidan för insticksprogram för GoDaddy Email Marketing och ange Din nyckel i API-nyckelfältet .
  8. Klicka på Spara inställningar . Du bör se ett bekräftelsemeddelande om att Du är klar!