e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

WordPress: E-postanmälningsformulär

Du kan lägga till ett anmälningsformulär för e-postmarknadsföring till din WordPress-webbplats med GoDaddy Insticksprogrammet Email Marketing Signup Forms . Ditt formulär matchar ditt temat och kopplas till ditt GoDaddy Email Marketing-konto. Du kan välja ett befintligt formulär i din GoDaddy Email Marketing-konto, eller anpassa ett nytt. Och om du inte redan har en GoDaddy Email Marketing-konto hjälper insticksprogrammet dig att skapa ett.

OBS! Om du använde installationsguiden för att skapa din WordPress-webbplats konfigureras insticksprogrammet automatiskt för dig. Du kan bekräfta detta genom att klicka på Insticksprogram och leta efter GoDaddy Email Marketing anmälningsformulär . Om den redan finns kan du gå vidare till att skapa eller redigera ett anmälningsformulär .

Nästa steg

1. Konfigurera WordPress GoDaddy Insticksprogrammet Email Marketing Signup Forms
  2. Skapa en ny eller redigera ditt befintliga e-postanmälningsformulär
  3. Placera ditt registreringsformulär på din WordPress-webbplats med hjälp av en widget eller kortkod