|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Wix: Ändra dina MX-poster

Om din domän är registrerad hos Wix måste du uppdatera dina MX-poster där.

  1. Logga in på ditt Wix-konto .
  2. Under Prenumerationer klickar du på Domäner .
  3. Klicka på Avancerat under Mina domäner .
  4. Klicka på Redigera DNS .
  5. Lägg till följande DNS-poster:
  6. Klicka på Spara DNS .

Du kan kontakta Wix kundsupport på 1 (800) 600-0949 om du behöver ytterligare hjälp.

Nästa steg

  • Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar i MX-poster börjar gälla. Ge det tid och försök sedan skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att kontrollera att din fix fungerar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.