Windows Phone: Konfigurera e-post

Du kan använda Office 365 från GoDaddy på din Microsoft Windows Phone till både e-post och kalendrar.

1. Svep åt vänster på Start-skärmen och tryck till på Settings (Inställningar).
  2. Tryck till på email + accounts (e-post + konton).
  3. Tryck till på add an account (lägg till ett konto) och tryck till på Outlook.

Vissa telefoner kan ha alternativ för Exchange eller Office 365 istället för Outlook.

4. Ange din e-postadress och lösenord och tryck till på Sign in (Logga in).

Windows Phone försöker konfigurera ditt e-postkonto automatiskt. Om det lyckas kan du gå vidare till steg 8.

5. Om du får meddelandet We couldn't find your settings (Vi hittar inte dina inställningar), tryck till Advanced (Avancerat) och ange följande uppgifter:
    Fält Vad ska man göra...
    E-postadress Ange den fullständiga e-postadressen för kontot.
    Lösenord Skriv in lösenordet för ditt konto.
    Användarnamn Ange den fullständiga e-postadressen för kontot igen.
    Domän Skriv bara det som står efter symbolen @ i din e-postadress. Till exempel coolexample.com
    Server Skriv in outlook.office365.com
  6. Markera Server requires encrypted (SSL) (Servern kräver krypterad (SSL)).
  7. Tryck till på Sign in (Logga in).
  8. Tryck till på OK om Exchange ActiveSync ber dig följa policies eller ställa in ett lösenord.

Enkelt, eller hur? Tryck på Mail Mail-ikon på Windows Phone, dina meddelanden ska visas där. Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.