Windows: Installera kod / certifikat för drivrutinssignering och skapa PFX-fil

Efter verifierar din kod eller förarsigneringsförfrågan , vi utfärdar ditt certifikat. Du kan sedan ladda ner ditt certifikat, installera det i Microsoft Management Console (MMC) och skapa en PFX fil. Du använder sedan den här PFX-filen för att signera din kod med Microsoft SignTool (kodsignering) eller Visual Studio (drivrutinssignering).

Varning:

Att skapa PFX måste du använda samma maskin som du använde för att skapa din CSR .

Ladda ner ditt certifikat

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och välj Hantera> för det certifikat du vill ladda ner.
  3. Välj Servertyp och välj sedan Ladda ner zip-fil .
  4. Öppna blixtlås fil och flytta filen som slutar på SHA2.spc till en tillgänglig plats.

Notera: För Windows Vista-drivrutiner, använd filen som slutar på SHA1.spc .

För Windows 7-drivrutiner måste dina användare installera denna lapp för att använda din förare signerad med SHA-2.

Installera ditt certifikat i MMC

1. I din Windows-sökfunktion anger du mmc och klicka sedan på den för att starta programmet Microsoft Management Console.
  2. Bygga ut Certifikat (lokal dator) , Personlig .
  3. Högerklicka Certifikat och gå sedan till följande menyer: Alla uppgifter > Importera .
  4. Klicka på Nästa.
  5. Bläddra för SPC fil - för att hitta den måste du ändra filtypen till PKCS # 7-certifikat (* .spc, * .p7b) .
  6. Klicka på Nästa.
  7. Välj Placera alla certifikat i följande butik och se till att värdet är Personlig .
  8. Klicka på Slutför.

Skapa PFX-filen

Att skapa en PFX fil (som du använder med SignTool eller Visual Studio), måste du kombinera din certifikatfil och din privata nyckel i MMC.

1. I MMC högerklickar du på ditt certifikat (värdet Common Name visas i Utfärdat till kolumn) och klicka sedan på Exportera .
  2. Klicka på Nästa.
  3. Välj Ja, exportera den privata nyckeln .
  4. Under Utbyte av personlig information ... , Välj Inkludera alla certifikat i certifieringsvägen om möjligt .
  5. Ange och bekräfta ett starkt lösenord för att säkra certifikatet och klicka sedan på Nästa .
  6. Bläddra till en plats för att lagra den kombinerade filen och klicka sedan på Nästa .
  7. Klicka på Slutför.

De PFX filen lagras nu lokalt på din dator.

Nästa steg

Nästa steg du använder beror på vilken typ av certifikat du använder:

Certifikattyp Använd dessa instruktioner ...
Kodsignering
Förarsignering