WHOIS redigerad

När du söker information om domänhållare i vissa WHOIS-databaser kan du se att vissa fält redigeras. Detta för att skydda domäninnehavarens sekretess och bygger på principerna i tillämpliga sekretesslagar . Vissa företag, som GoDaddy, begränsar de visade fälten snarare än att redigera informationen. Du kan lägga till sekretess i ditt domännamn för att skydda din information om domäninnehavare för domäner som är registrerade hos oss.