|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

What is YUM?

YUM lets you install software on a Linux server via SSH for the following operating systems:

To view the help documentation for YUM, run man yum in SSH.

Next steps


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.