Vad är min webbplats rotkatalog i Windows-värdtjänster?

För Windows-värdtjänster är ditt primära domännamns rotkatalog httpdocs / .

Rotkataloger för sekundära namn och underdomännamn angavs när de konfigurerades. Så här hittar du rotkatalogen för sekundära domäner eller underdomäner i Windows-värdtjänster.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Webbhotell och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto som du vill visa.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. På sidan Plesk Webbplatser och domäner i avsnittet för varje underdomän eller sekundär domän visas rotkatalognamnet efter Webbplats på . Som standard är rotkatalogen själva underdomännamnet följt av ett snedstreck, som i "underdomän.kulexempel.com/".
    underkatalogens rotkatalognamn

Mer information

• Rotkatalogen för din webbplats innehåller innehållet som laddas när besökare besöker ditt domännamn i en webbläsare. Det är därför du måste vara säker på att du lägger din webbplats indexfil i webbplatsens rotkatalog.