Vad händer om jag inte kan få Outlook att arbeta med Workspace Email?

Du kan använda Microsoft Outlook® för att skriva, ta emot och skicka e-postmeddelanden, men våra säkra servrar bearbetar de faktiska meddelandena. Tilldelningen av meddelanden (relä) för våra e-postkonton är 250 varje dag. Du har dock möjlighet att köpa fler, i förpackningar om 50, mot en extra avgift.

Om du inte kan skicka och ta emot meddelanden med Outlook finns det några saker du kan kontrollera för att felsöka problemet innan du ringer kundsupport.

Kontrollera inställningarna för SMTP-relä

Så här kontrollerar du inställningarna för SMTP-relä

När du konfigurerade ditt e-postkonto valde du antalet Reläer per dag som du ville använda. Se till att numret inte är nollställt eller att du inte har överskridit det angivna antalet reläer.

Verifiera dina Outlook-kontoinställningar

För att verifiera dina Outlook-kontoinställningar

När du konfigurerade ditt Outlook-konto angav du specifika inställningar för dina servrar, användarinformation och portinställningar. Om inställningarna inte är korrekta fungerar inte ditt konto som det ska.

Se för att se till att du har rätt inställningarLägg till min Workspace Email manuellt till Outlook 2010 eller 2013 (Windows) .

Kontrollera dina MX-poster

MX (Mail Exchanger) registrerar e-postmeddelanden till rutter över Internet. De dirigerar e-postmeddelanden till de servrar som är godkända för att acceptera meddelanden för ditt domännamn. Om dina MX-poster inte pekar på godkända servrar kan din e-post inte nå dig.

Det finns flera verktyg, till exempel E- posttestverktyget på www.dnsstuff.com, som du kan använda för att kontrollera dina MX-poster. När du har valt en metod för att kontrollera dina MX-poster bekräftar du att de matchar MX-posterna i din Workspace Webbmejl.

Så här kontrollerar du dina MX-poster

1. Logga in på Workspace Webmail på email.secureserver.net .
  2. Gå till Hjälp- menyn och välj Inställningar för e-postklient .
  3. Notera din inkommande och utgående serverinformation.
  4. Fortsätt med procedurerna nedan för att konfigurera din e-postklient.

Om dina MX-poster inte matchar dessa kan du återställa dina MX-poster.

Återställa dina MX-poster

Så här återställer du dina MX-poster

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Bredvid domäner, klicka på Hantera.
  3. Gå till menyn Verktyg och välj DNS-hanterare .
  4. Klicka på Redigera zon för domännamnet med den MX-post du vill redigera.
  5. Klicka på Återställ standardvärden i avsnittet MX (Mail Exchanger) . Standardzonfilsposterna visas.
  6. Klicka på Spara zonfil och klicka sedan på OK .

Kontrollera dina brandväggs- / antivirusinställningar

För att kontrollera brandväggs- / antivirusinställningar

Vissa inställningar för brandvägg och antivirus kan förhindra att Outlook fungerar som det ska. Du kan behöva tillåta popup-fönster från Outlook, justera inställningarna för webbplatsblockerare eller ändra andra inställningar. Prova att ändra dina säkerhetsinställningar så att e-post kan skickas och tas emot.

OBS! Med Workspace Webmail och SMTP är du begränsad till 100 e-postadresser (Till, Cc och Bcc) per e-postmeddelande, oavsett hur många SMTP-reläer du har per dag. Mer information finns iKontobegränsningar för Workspace Email .

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur man använder vissa produkter från tredje part, men vi rekommenderar inte tredjepartsprodukter och vi ansvarar inte heller för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Outlook® är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation i USA och / eller andra länder. Med ensamrätt.